Agoda


Saturday, March 30, 2013

Bila kenyang....

Sejak2 enter fasa 9bulan mengandung ni....badan makin berat...jalan byk sket...rsa kepala baby duk hentam2 ja mcm nk terkeluaq sangat2 dah....ohoiii....sakit oiii..baru la aku tau kenapa Allah suruh kita dahulukan mak kita compared to ayah kita....now i know how it feels like.....
Tadi p queensbay pun beli brg kt daiso pun jalan2 sket nk p ke jusco cri laki den yg p cri tiket wayang tu pun alahai rasa jauhnya...berpeluh2 plak tu...bukan duk bwah panas terik matahari ka apa....dasar cenggeng kah aku?xkkn?aku rsa normal ja kot....
N the best thing tujuan utama kami kuaq hr ni sebab nk tgk GI joe....tpi xdak rezeki...tiket yg available only at 7pm...mmg taklah jwabnya...mana nk semayang maghrib lagi...idakkk la jwabnyaaa.....
Last2 balik umah...ermmmm
Kebetulan pump tetek pun da smpai....so test la performance....laki bini duk try...wakakak....lawak tak...comel ja kan?
Lpas da semayang semua trus msuk dapoq...sediakan dinner apa yg patut...simple2 ja sudaaaa.....grilled salmon...prawn...risotto...bla bla bla...




Ni tgh baring sat pas makan....ntah hapa2 kan...
Ni rsa mcm mata ada gam jaaa....ngantok tahap apa ntah....
Dah la malam ni aku nk wat another DIY project....takut terDIY dlm tdoq ja satg...
Ok la gtg...

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png