Agoda


Tuesday, February 26, 2013

da kong...

officially my samsung Sl da kong...da pkai 1thun 8 bulan...
mmg da smpai ajalnya...
kira berbaloi la beli...
dari mula2 dulu nak beli iphone 4...
pastu terbeli ngan samsung sebab terpikat dengan perangai azali nya yang user frenly and tak mcm iphong tu...
so sekarang ni..mmg da mungkin itu ajalnya..ayat nak poyo...
patutkah aku membeli phone baru?!ya mesti harus!wajib!
adakah samsung S3 atau pun samsung Notes 2?
dulu awai2 mmg gila sangat ke samsung s3 tu..tpi lani da makin meroyan plak kat note 2...
amir pun da mlas nk layan bini dia..dia pun da bg green light utk aku beli note 2...
dari smalam tgk aku tak keruan ja...xleh beronline semua...ahaksss...
alasan tu...nnt baby A kuar kompem nk kena camwhore gmba baby A byk2 kan..harus kot...
plan asai Amir nak bagi pas aku deliver nnt..tapi...da fon aku ni terawal plak sampai ajalnya...
uwaaa...
tapi takpa..laki den da bgi da greenlight...
tenkiu so much sayang!
my first samsung....totally love it...

my second samsung..perhaps?


so korang2 yang pakai note 2 ni..best n gempak tak?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png