Agoda


Tuesday, February 12, 2013

Barbie doll look...


Sapa kata kita takleh ada kulit ala2 barbie doll?
Buleh ja kalau kita pandai pilih product kan...sekarang ni mcm2 product juai kat pasaran mcm goreng pisang panas....up to u guys nk pilih yang mana....pandai2 lah nilai....review balik baik buruk product tu kan...



Nk kata barbie doll tu idak lah kan...make up pun cenggitu ja....tapi rahsia aku satu ja...mmg aku pkai naturactor pun...so dat make up aku long lasting...dan nmpk flawless n moist ja skin aku ni....
Yang best nya psai naturactor ni...makin berpeluh..makin make up kau jadi well blend...sebab tu aku suka sangat....


So ni lah code2 naturactor...mcm aku pnya skin...xgelap n tak la puteh so aku pkai la code 151...
So kalau ada sesapa yang nk order kat aku...boleh la berbuat demikian...
Satu bekas RM40 ja....
Bleh whatsapp aku kat 0133363775


Ni make up smalam...nmpk mcm tanned sket sbb guna bronzer...

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png