Agoda


Monday, January 21, 2013

awesome sabah

assalamualaikum...

rsa p sabah da berkurun dah...cita pun mcm da basi...but who cares kan?mst ada jugak apa yg awesome nya sabah kan..kan..kan?betoi dak?dari kaca mata aku seorang yg suka travel n at the same time masih pekin n control bajet..ye lah..baby will comes out soon...so mst la nk kena prepare utk Amir&Alia Jr kan?
nak membazir tu xleh la sangat...berbelanja ikot kmampuan ye noks...
apa yg awesome nya sabah?!!
kalau tanya aku..of coz i wil go crazy over the beautiful islands....serious tak tipu...dah la they have the best coral..tu pun sekadar aku p pulau yg dekat KK ja..tgk la in nx two years bila baby da besaq..mayb plan to go to Semporna plak...hoihoi...tak sabanya....heee bestnya island hoping!!!sapa suka jugak angkat kaki...jom kita rmai2 serang SeMporna yuk!
well dis is my third time p sabah...stil tak jemu2 jugak...serius!dis time p sebab kezen aku anak maksu kawen,si Hana...so alang2 da p kenduri tu kan..lajak skali lah bercuti bersama kaum keluarga tersayang...hewhew...6 hari kat sana...seronok!puas hati den ni haaa.....terus ilang stress2 keja haaa...
 ni kat jesselton...
before island hoping!


 budak cenggeng yg nk kena luku ngn maktok dia!

 anak sapa lani?nk pkai life jacket pun kemain nk nanges ja!

 macha n abg ipaqnya!

 otw to kundasang!

 makan durian sat!

 zakwan2...







 adik bermanja dengan angah dia!

 morning view at kinabalu pine resort!
top of Gunung Kinabalu

 cantek kan?

green n peaceful!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png