Agoda


Sunday, December 2, 2012

my wonderful weekend

Nothing special bout my weekend...i really meant dat....hahaha...but truth is i'm so happy sebab dapat bermalas~malasan di rumah...tgk tv...laundary...lipat kain..layan bola malaysia vs indonesia....then layan final masterchef...yeahhh....i am heppy pregnant lady....huhuhu....
Ingat nak p kilang pgi semalam..tpi bgun pun da lewat...so postpone ke hari nk...sudahnya sama jugak...duduk ja kat rumah....kemas rumah dengan laki aku ni ja...wat projek make over second rook ngn third room...hahaha...sebelum ni third room hnya dijadikan stor...tapi mcm ehh..poyo ja lah duk apartmnt pun ada hati nk wat bilik stor...so to utilize it...decided to move the singel bed from second room to that small tiny third room.....fuhhh...penat..rupa nya byk jgk khazanah ya kat dlm umah ni...ni baru dua orang duk kan...so for the second room plak...plan nak move katil queen kat master bedroom kami ni msuk ke sana..so at least bila mama angah ka adik ka mai...so dua2 bilik lain tu boleh guna...ermmm bilik kami?heee...tgh tunggu katil baru smpai yeayyyy....seronok!tak sabaq nak make over bilik ni pulak...nnt nak letak baby cot dekat ngn katil baru...senang!banyak org komen n ckp xpyah beli baby cot...tapi aku tetap nak jugak...kenapa aku nak jugak?!len kali ja lah aku cita....
Ni aku da melepet sangat2 ni...penat oiii....padahal yg lagi memerah keringat laki aku...hehehe....
Xpalah...sebenaqnya aku tengah merajuk ngan laki aku ni....saja nk sentap lebey2...boleh dia ejek2 aku merajuk blah masuk dlk bilik tdi....siap hang!xpa....
Cessss

Published with Blogger-droid v2.0.8

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png