Agoda


Sunday, November 25, 2012

product review: watson hair treatment wax

Ok...sapa ckp barang murah tak bagus?!hoho..actually it depends on u.sesuai ke tak...n how frequent u are using this....
Well....imagine if every week you have to spend around rm150 at your fav hair salon...setahun dah brapa dah ya?well...kalau nak save u can buy this treatment wax at watson...now they're having promotion..one for RM15.90...n two for RM24.90...fuhhh cheappppp right?!mana nk cari kan murah mcm ni...well imagine...this two trearment wax maybe i can use up to 6 months...depends pada thap kerajinan membelai diri sendri la kan...yes...kalau nak save kena la wat sdri kan treatment kat rumah...
So tonight...i have tried the milk protein one...dis one for revitalizing treatment...sangat sesuai for brittle hair and damaged hair....
How to use?
Simple...after shampoo ur hair...lap sikit2 air yang ada...n then directly apply this wax to ur hair as ur conditioner...let it for ten minutes...mean while boleh la cuci2 muka...scrub muka.scrub badan...gosok gigi...n tak lupa jugak gosok jamban korang teww yeww....euhhh...so bila da agak2 lama tu..korang boleh la cuci rambut korang...n tadaaaa....rsa sangat silky smooth tau...xcaya sudah...kalau nak...p la watson beli...n try sendri....
N for those yang nak apply ala2 masker....korang boleh ja wat sdri...cara dia...amek towel kecil korang tu..then rendam jap dalam air panas...then perah towel tu sket...n balut ja rambut korang yang da apply ngn treatment wax ni....kesan dia mmg lgi best la...xpayah dah nk p treatment kat salon....wat ja kt umah...
N to those who wears hijab....jangan lupa jaga rambut korang...sbb laki korang kat rumah for sure suka belai2 rambut korang...kalau macam penyapu n bau pun xbest...mst la dia tak suka...potong steam betoi tak dak....
Ok lah....
Gud nite...
Assalamualaikum

Xoxo
( ok bajet...lisa surihani dalam istanbul aku datang)

Published with Blogger-droid v2.0.8

4 comments:

  1. I'm a guy with shoulder long hair.. Been using this product for quite a while. & the result is superb.. Dun have to waste money on expensive product. Watson product prove worth to try.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png