Agoda


Friday, November 16, 2012

istanbul aku datang

okei..ketinggalan..baru hri ni update psai Istanbul Aku Datang ni...org da lama ckp aku baru nk tgk...
ok lah..jalan cerita is fun...ringan..hang xyah nk penat2 pikiaq ok...nasib la laki aku pun ON ja bila aku ajak tgk cita tu...tapi biasa la kepoyoan dia tu...mst dia akan kata mcm ni pnya...
amir:okei..i temankan u ja..nnt kat dlm i nk tdoq...
aku:ya lah sgt...last time Ombk RIndu pun ckp lagu tu jugak...pastu tak jugak tdoq..pastu dok bajet aaron aziz...uwekkk..
amir:kompem cita ni i tdoq k..
aku:yeah wuteva..
ksian kat dia...hari tu dia ajak tgk skyfall...msa smpai kt gurney tu aku harap sgt wayang full...n luckily selling fast..wohooo....ada ka patut ajak aku tgk skyfall..dah la hero x best..x hensem...x ganteng bangat...ahhh semua tak lah...mmg tak lah kan..dah la jalan cita berat...malas aku nk pikiaq next2...nnt pusing2 baby dlm perut ni memikiaqkan apa yg aku tgh pikiaq jugak..haaa..kan haru tu...
so istanbul aku datang ni..mmg perfect la kan...sangat light...tgk lisa surihani plak perrangai kiut2 ja...tomok pun ok..cuma mcm ehh poyo la lu...
n of kos la Beto Khusyairi sangat best as usual..walaupun dia xla sehensem aaron aziz ka remy ishak ka akashah ka..tapi tetap dia tu macho...ntah..nk describe macho mcm mana tu tak reti..tapi start ngn pelangi kasih lagi mmg aku suka tgk dia berlakon...selamba...walaupun dlm tu jahat...tapi tetap aku sokaaa!

back to d topics..cita ni ok...fun!ye lah mau tak fun sbb pengarah gol n gincu n pisau cukur yg wat..of coz la fun kan...cita dia psai lisa yg sgt bubbly n kuat berangan..p ke istanbul utk jmpa pakwa dia tomok dgn harapan tomok lamar dia(ok...tomok je pun!)..tp tgk2 tomok curang ngn dia..n kebetulan si beto ni pulak ada n masuk line...nk kata masuk line tu takla jugak...but he's d one yg protect si lisa msa lisa kat istanbul n masa lisa kena maki2 ngn si tomok ni....(dah la tomok!ada hati nk kutuk2 lisa ya!hahaha)...

 see...bubbly sgt kot lisa ni!

cumel pulak si Beto ni kan!


nak tau ending dia p la tengok mcm mna...cuma ada certain part tu mcm tak brpa sesuai la ngn adat kita as Muslim tu...but overall...it's enjoyable movie...

ok lah...
xoxo--->bajet mcm si lisa dlm cita ni(oh ya lisa dlm ni adalah seorang blogger yang tegar!)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png