Agoda


Thursday, October 11, 2012

week 13

Baby is now 3 inch long...mama is super duper excited to see those tiny legs n hands yg keep on moving...oh so kiut....doctor said baby is so active...thanx Lord!
Phewww takut tau...maunya tak...asik muntah ja smpai nk kena gastric n heartburn...gila perut rsa menyucuk2..first thing cross my mind...baby ok ka?aku?ahh tak kesahlah...yg penting...baby ok!tgh2 mlm buta sakit...ngat nk serang KPJ dah...tahan pnya tahan sampai trlena...phew...esok terus p check kt pearl maternity center...bukan apa..ssh...kalau hospital sultanah bahiyah tu tau la aku ujung pangkal nk ke mana...kakak sendri doc O&G..heee...ngengadakan....tapi bila dengaq doc ckp baby tu active sambil tgk2 kaki n tgan dia gerak2 semua terus tersenyum...rsa nk nangis pun ada...Ya Allah...comelnya...tak sabaq nk jmpa baby mama lagi 6 bulan..yang si amir plak poyo act cool...padahal excited bila aku kata comel tangan n kaki dia gerak2...rsa mcm every week ja nk p scan buleh?hahaha...over xcited ni!after dis semua follow up dgn angah ja...senang cita...kt kk nk kena follow up...kt spital sultanah bahiyah pun kena follow up...kalau tak sebab aku sakit hr tu...tak kot p maternity center tu...mau kata nk follow up balik tu mayb tak la kot...xmau manjakan diri sgt...ehhh?!
Oklah...will update more bout my baby after dis....eventho stil in my kiut tummy!

Published with Blogger-droid v2.0.8

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png