Agoda


Friday, August 10, 2012

unfair ka fair ka lantaklah

Entri ni ada connection lah kn dgn entri perihal hasad dengki..
Well mcm ni lah...hg rasa aku treat hg unfair sbb mcm asik hg ja kena shoot..mcm asik hg ja yg aku cri salah...dtg lewat la..bla bla bla...so hg rsa aku b unfair ka?so bila tetiba kalau bos mai cari aku...aku ja kena shoot dgn boss sbb hg pnya msalah...iz it fair for me?fair la sgt kn...aku mlas nk mncarut bulan2 posa ni...baik aku handle machine n pomen machine dr aku kena fix n pomen attityde orang...da habaq suh improve...tpi xreti2 nk improve pun kira salah aku ka?sbg superior n hg sbg subordinate aku..aku wajib tahu segala alasan or excuse atas semua msalah yg hampa bgi kt aku...paham?!kalau nk ikot emosi...aku pun tgh emosi jgk...tak tau emosi nk period ka hapa ka...idup sbgi perempuan ni jgn asik nk salahkan hormone..tpi berterima kasihlah kepada hormone yg mnyebabkan kita nk unik...paham?...
Pendek kata...kalau nl kata aku ni unfair ka apa ka pemalas ka..kerja aku senang boleh la...pikiaq dulu...pikiaq n pikiaq...Allah bagi otak untuk kita pikiaq n guna...bukannya kita pikiaq dgn kepala lutut kita

Sorry entri aku hr ni penuh emosi...bak kata laki aku kalau tak suka ja org tu...kasik trnsfer la p tmpt len...aku mntk bos trnsfer hampa p back end bru ada akai...but tapi aku cuba untuk jadi rasional ok...rasional...aku pun ada emosi mcm korg...aku pun ada perasaan...larat aku ja nk kena jaga perasaan dan emosi hampa..
U guys never seen me at my worst...maksud aku maksud aku tym aku kaw2 pnya mrah...u guys so lucky u know...lucky enuf!

Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png