Agoda


Thursday, August 30, 2012

make up

Aku ni agak suka la make up...nk kata terra tu tak lah..kalau terra tu dah lama weekn aku bz jdi mak andam la jwabnya...more tu natural make up...tpi tuto make up kat atas tu very outstanding kan?lagi2 tang mata..part mata ni aku agak lemah la eksheli...huahua...stakat smokey sket2 tu boleh la..part tang lippy tu aku ni mmg jenis tak brani brexperiment ngn warna2 ganas mcm tu...stakat kaler soft pink tu mmg fav la...mcm ala2 innocent....haktuihhh la kan...ok lah...now berazam utk belajaq make up dgn lebeh gigih...who know frkm hobby ni leh wat duit kan?

Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png