Agoda


Sunday, July 1, 2012

amenda la dia pkai

Okei...bajet...rmai yg tnya aku...pencuci muka apa yg aku pkai...aku ni jenis setia...dah lama pkai clinique soap face tu...dri 2008 lagi..pling lama produk yg aku pkai...dulu pkai yg num 3 pnya soap...skrg ni da tkaq ke no 2 sbb nya muka aku dah tak fully oily...cuma oily kt certain part ja...which to be percise is at T zone area...kt v zone...dry...so kena la ganjak ke no 2 pnya ni..dulu aku guna fully set dr clinique...dr soap..ke toner ke moistuizer gel...aku stil guna toner dia kalau jerawat aku thap kritikal sbb dia pnya toner perghh...mmg best...sedap...kecut jerawat hg tau dak...moisturizer gel tu ok la..tpi aku lebeh prefer hada labo lani...sbb apa?sbb dia xbrminyak lgsg...n gila moisturize muka aku...sbb dia kan Super HA?apa tu super HA?sila gugel khasiat menda alah ni...k...
Apa yg penting kulit ni kita kena cuci dia betoi2..buh toner...pkai mask...pkai serum nk lgi baguih...pastu jgn lupa pkai moisturizer...yg ni kena ikot kulit...oily ka..acne ka.dry ka...kena pndai cri la ya...kulit aku ni pun bukan la walah sgt...tpi kena2 la pndi jaga k...

Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png