Agoda


Tuesday, June 5, 2012

samsung sIII

<p>Fulamak...mmg gempak gila la features samsung sIII ni...as samsung user mmg aku terkesima bila tgk dis phone....trully smart n intelligence phone...wut i lioke about samsung is d features n d service after sales which is trully great!like mine the nenek version of samsung sIII...which is samsung sl only...da brpa kali wat hal...first2 software crash...pastu board wat hal...n latest aku punya screen wat hal....n pling bestnya bru ja dpt blik mcm newborn...tpi segala data aku xilang la....weee....sbb just tukaq screen ja...tpi.....kena la beli yg original warranty from samsung ya..bukan AP set ya...bygkan kunun nk seppp seratus dua...tpi kalau jdi mcm kes aku ni naya ja kena tukaq screen la board la...bukan nk kata brg samsung tu byk defect...aku rsa tak...ni punca nya aku la jgk...pkai glove penuh ngn chemical kt lab tu pun selamba ja sretttt touch screen...mau x lingkup saja la...nsib depa foc ja...muahahhaha....tpi kalau warranty sl aku ni da abeh n fon ni wat hal ker...mmg come to mama la sIII Mintak2 la en hasben paham ngn hint2 aku nk adiah bday fon ni....muahahha...over kau jah!! Elok sgt aku pnya warranty pun mati tym bday aku....oh en hasben....tlg la paham hati nurani bini hang ni....Sesapa yg da pkai sIII?amcam? Ada gempak kah?mula ingt mau angkut note ja tpi bila nmpk sIII aku mula jdi mcm sakai....korg ada rsa mcm aku dak?aku bukanlah gadjet freak tpi bila tgk menda alah ni ter freak la jgk...hehhh

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png