Agoda


Tuesday, June 26, 2012

next dating2...

Hoyeah...nx dating2 kt dermatologist unit....
Diorg nk check ada apa2 reaction tak bdan aku dgn ubat yg diorg bgi..
Aku tak pandai bab2 reaction ni...dulu subject chemical reaction tu ok2 ja...asal ok bleh jawab time exam..n time nk amek paper ti jgk la tonsilitis mnyerang..dan2 demam pnas n xleh amek exam..walhal mlm tu stadi bagai nk rak dah ngn beba...bgun pgi trus demam pnas on d dot...gilos nyah gilos...pastu sit exam sorg2...ada plak cita palat berlaku..oh lupakan aku sdah memaafkan lecturer tersebut..kalau wat nya aku amek bioprocess ke ada subject biochemical reaction...mau terus tonsil aku kena buang kot...
Apa pun cer tgk blister aku kt atas tu...scary kan...gross pun ada...euhhhh euhhhh pun ada...tapi aku yg kena ni lagi rsa nk mnangis...plak bila aku tau bleh jdi cronic n can lead to steven johnson syndrome(apa tu?sila gugel..mbaca kan jambatan ilmu..sorry aku mlas nk link kn sbb aku guna fon ja...sbb tu semua gmbaq naek ke atas ja)...n bila lead to SJS ni...which means 50~50%....mau aku tak phobia?ye memang...ajal maut d tangan Tuhan...tapi amalan aku pun belom cukup lagi...n syarat untuk mati bukannya tua...tapi hidup....tapi kita selagi idup, Allah berikan akal utk cara mcm2 alternatif utk cari cara utk berubat.xkisah la dgn jmpa doctor ke ustaz kt Darul Syifa tu ke...yg penting usaha k...mcm aku...drive harung sorg2 balik ke aloq staq sbb laki aku bz dgn AGM dia nnt...aku pun angah kol immediately mntk aku blik sbb dia nk check...mau tak mau drive harung sorg2...lagipun blister kt mulut bukan kat kaki or tgan...
Gmbaq yg brtudung tu gmbaq bru ja tat sat tdi amek...da getting better n da kering...
Alhamdulillah...tenkiu Allah...thnx angah for ur concern n thnx hubby for ur care

Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png