Agoda


Monday, March 5, 2012

nampak tak?again?

Tgk muka kt atas ni mcm ala ala kembang semangkuk kn..makin kata nk diet makin mnjadi muka aku kena pump...aku pun herannn....aku up gmbr ni kt fb...rmai kata flawless la.sebeanarnya puihhh tak flawless yg korg nmpk pun kulit aku ni...tp ni bukan kekdah photoshop k...ni kekdah make up ja...sebenaqnya kulit aku ni haru jugak la sbb combination skin...very d oily kt tzone...but very d dry loo kt cheeks aku yg bam bam bgaikan tomato man.

Tapi sejak duk countdown Ada 66 days ja lagi....mula la aku ketakutan yg melampau tgk kulit aku...apa yg routine aku wat..mcm apply toner..apply moisturizer...for moisturizer aku pkai dua...satu hada labo..mcm ayaq ja tepek kt muka...tp efek dia walahhh...kan ker hada labo kaya ngn super hyaloronic acid..pas bgi serap kt kulit aku...aku apply plak moisturizer from garnier...garnier jer...sbb aku rsa garnier serasi ngn kulit aku...sbb msa muka aku burn msa blik Dr PD dlu cpt gila muka aku jdi puteh...dlm seminggu lebeh ja muka aku dah tak kusam..sbb tu aku proceed ngn garnier walaupun sblm ni aku pkai moisturizer gel from clinique sbb tu smua part kt muka aku minyak stok leh goreng sotong celup tepung pnya...lani ja duk jdi combination xtahwan..

La ni seminggu 2 or 3 Kali aku aku akn treat muka aku ngn masker...biasa aku pkai masker yg sheet tu...bukan shait okeng!nnt aku gtau brand apa yg aku suka pkai...

Uhhh....bajet mcm hamis jalika plak dah....sighhhh

Puihhhh


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png