Agoda


Saturday, November 19, 2011

salah aku ka?

smlm aku mc...
so satu hari aku tak amek port lgsg la hal2 kilang...
mcm..g mampos la...
aku sakit..aku nk rest kat umah..buleh?
so tdi pun after da mndapat tdoq yg seperti baby...
dlm kul 11.30 tu aku smpai la kilang...
then terus la dgaq cita2 yg tak best...
HR complain aku nya orang byk masuk lewat la...
attendance problem la...
absent la apa jadah la...
aku rsa naik berbuih kot mulut aku ni suh mai awai...
tp tak jugak2 reti makan saman...
kesudahan nya aku yg kena balik
demmmm.....
vavi....cilaker!
and aku pnya bos yg tak berapa nk bos sgt tu suh aku amek action utk depa2 ni...
okei...so aku pun kena la isu counseling letter...
okei puas hati...
pasni sapa lmbt...aku isu ja counseling letter...
aku malas...aku jaga korang...tpi korang da wat aku mcm ni...
so lpas ni...korang lmbat ja aku isu counseling letter okeh!
nk benci aku ka apa ka...
aku tak kesah...
so sama2 la kita benci membenci okeh...
aku tau ada ja yg depan aku baik bukan mainnnnn....
tapi belakang aku back stab aku!
bukan aku tak kenai sapa...
aku tau sapa yg boleh pakai sapa yg tak boleh pakai...
so kalau korang rsa nk wat perangai silakan...
bonus korang performance korang smua nn kalau tak mncapai target sila lah jgan nk complain...
malu sket okei...
yg duk wat perangai ni PEREMPUAN!PEREMPUAN ok...bukan nya lelaki...
punctuality takdak...absent memanjang...
apa korang ingat kilang tu bapak korang one of the CEO ka?
korang bising bila cha-ya-nun-alip tu dok kacau....tapi attitude korang tak reti ka nk berubah...
mmg korang nk buktikan ka yg Melayu kita ni mmg ada penyakit M?
tolong lah...orang mcm ni lah smpai bila pun dok mngharap ehsan dri orang...sket2 hak2 ketuanan melayu...podahhh...sendiri pemalaih lagi nk cakap itu ini...
tolong ehhh?
kalau hampa2 ni pemalaih....aku ka yang salah?
aku ka yg salah didik hampa?
hampa da umoq 20-an dah pun...
xkkn la hari2 aku nk kena ckp...
before kul 8 kena ada dlm production...
byangkan lah perasaan orang2 yg x pernah mai lewat...hampa tak kesian ka aku nk drag depa skali...
lani cukup la aku kata...
aku da malaih...
so pasni aku malas da nk jaga hampa...
hampa jaga la diri hampa sdri naa...
ingat hampa tu pompuan....
malu aihhh kat kawan2 yg lelaki bleh mai awai...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png