Agoda


Wednesday, November 16, 2011

petua menghilangkan kelemumur n gatai2 di kulit kepala

Okeh...

Hari ni ruangan petua makcik2 pulak.see...i told u no special concept what in my blog..

I blog what across my mind...

N last nite...disebabkan kulit kepala aku kegatalan melampau2...n mcm ada kelemumur...erkk...pengotoq kah aku?bukan la...aku rsa bukan kelemumur tp ny scalp became so dry and then mcm keluaq la flacky2 tu semua...oh benci n gatai gila...

Tergaru2 aku kt dln surau smlm dgan kadar rambut yg gugur is propotional to kegatalan...

Hahaha...wtf!

Anyway blik ja keja aku trus p psar mlm n beli limau nipis...

Aku nk perasap skit kepala aku yg mnjadi2 ni...

Hahahaha...

So wut i do is belahkan dat limau nipis to 4 pieces...

Aku guna 2 bijik okeh...

Alang2 nk perasap kan...

Pastu masa nk mandi tu...basahkan rambut...

N then mula kan sesi tonyoh menonyoh limau td tu ke kulit kepala....

Mmg rsa pedih sket lgi2 kalau lpas tergaru2...

Pastu gonyeh2 rambut tu bai kena jus2 limau tu...

On d dot bleh rsa rmbut korg lembut gila...serius tak tipu ni...mcm lpas apply shampoo n conditioner....biaq la dlm 5 mins mcm tu...

Pastu basuh la elok2....

Bgi smua hat serat2 limau tu hilang dr kepala ok...

Pastu taraaa...

Da siap!


Published with Blogger-droid v2.0.1

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png