Agoda


Friday, November 18, 2011

make ups...

Korg simpan make up korang mcm mna ya...

Aku main belasah ja...

Sblum ni mcm apa ja dok bersepah2 dlm box tu...

But then nmpk dua bekas kosong yg beli dr tesco tu...

Pastu pikiaq ermmm...why not put my lips stuff dlm tu..satu lagi letak brush ngn some of eyes stuff mcm eye liners..mascara..bla2...

Make up aku ni sikit ja kalau nk dibandingkan org2 lain yg mmg suka make up sbb aku ni kan make up bila weekend ja...so mood no beli byk2 make up pun xdak...tp tggu la tgk kot2 la xmas ni benefit ada sale gila2 ka...best thing bout benefit is they always give u free samples..mintak ja free samples yg kecik2 tu mst diorg bgi pnya...

Hohoho


Published with Blogger-droid v2.0.1

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png