Agoda


Friday, November 11, 2011

deco deco...

ckp psai deco...
aku tgh cari idea mcm mna nk deco bilik aku tu...ruang tamu tu nnt dlu la aku pikiaq
sbb duit lani pun duk keluaq mcm ayaq ja
adoiyaiii
la ni tgh cari2 idea lagi...
yg pasti aku suka konsep white furnished ni...
nmpk mcm class kau jahhh....
hahahah...
banggang....
tapi kalau kalerful pun aku suka jugak...
lagi suka kalau ada ijau2...
ijau kan faveret kaler aku nyahh....
ehhh....
da merapu ok...
focus2...
nk bagi bilik nmpk luas harus lah guna yg putih2...
solid white baru nmpk omputih..english stail...
ohh wuteva!



ni mcm gegirl sgt la..pinky nk mati..
geli haihhh



nice kaler huh?!!
suka makkk


nais kan?!


ni serius kool kan..simple n elegant!
tgk katil tu..mau la kalau aku tdoq tu gerak ke sana sini..

wowwww....super nice....kalau la bilik aku tu besaq mcm ni!
i make it all white n green...no black2...
ni mcm tompok2 anjing plak..haihhh...
tpi kompem cpt gila kotoq...
sebab aku ni dasar pemalaih..
jenuhhh
sighhhhh~~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png