Agoda


Friday, October 21, 2011

cerita aku...

okei...
da dua minggu da pun konvo...
n baru ada time nk update kt sni
tu pun on9 kt McD...sadis kan...
malas aku nk subscribe berukband kalau end up balik keja ja everyday kat2 kul 10...pastu tak on9 pun pastu bebal nk bayaq bil...
so senang mcm ni...
nk on9 kalu..p la lepak McD ka mamak ka...
nak on9 kat opis..nk update belog yg terlampau byk swang ni mmg tak sempat....nak2 rmai sgt lah org yg duk kuaq msuk....
mmg hati tak senang la kan...
lain la kalau aku kerja kerajaan...sedap jugak duk depan pc...dopuloh pat jam update belog...LOL
hohoho...
'jgn marah naa org yg keja kerajaan...
aku tau realiti nya...kalau yg critical mcm hospital mmg aku respek...kalau yg lain tu,...ermmm....mmg aku hangin la kan tgk bajet yg najib bentangkan tu....
kalau jumaat tu mcm keja half day ja siap sempat p tgk wayang bagai....oh my!
apa ni utk keja gomen ja kah?
OH NO!
malas aku nk komen pjg...kang ISA aku...walaupun da kata nk mansuh...
wuteva...
apapun...aku bersyukur sgt2 sbb masa p kl nk konvo hari tu bos kol byk kali...tp aku plak la yg p tinggai fon kat dlm bilik...bila kol blik bos....bykla dia bebel2...lgsg dia tak sedaq aku on leave...hahaha...tp before he ended the conversation he told me i was promoted...Alhamdulillah...eventho pada dasarnya title aku stil d same but ada la upgrade sket grade tu...
Alhamdulillah...walaupun kdg2 tu rsa mcm nk mati ja keja...
asik2 kena tu kena ni ngn department2 bongok yg suka cari psai....kadang2 dgan anak buah yg suka wat perangai mcm budak sekolah menengah...adoyaiii....
hahahaha
takpa lah xsmpai satu tahun kerja da upgrade satu level kira okay apa kan
hahaha
motivation sket....
ni mst taknak aku blah p company lain ni
hahaha
jgan harap!
kalau ada better oppurtunity mmg aku belah pnya lah...
apapun....
masa konvo hari tu mmg sgt2 penat...satu hari duk kt PICC mcm org gila...sesi pgi aku konvo...sesi petang plak adik yg convo mmg sempoi la kan aku ni....
dari pagi smpai petang berjubah...
udah la jubah agak cam harem!
thank to mama..angah..adik..abg..kak n and of cos to my dearest amir for bein there...
to my fiancee....sorry if i spoil ur mood that time...i dunno wat happen to me that time...
but the truth is i really2 sorry n i really2 love u(oh no!luahan hati la pulokkk...gelimat haihh!!ptuihhh)
--->mesti sawan sat kalau dia baca ni....
hahaha
anyway...enjoy the pics...











No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png