Agoda


Monday, September 26, 2011

picnic

hari ahad tu kan...setelah tunjuk perasaan yg mendalam setelah berkali2 plan picnic aku cancel sbb en amir malaih nk mandi laut...akhirnya aku brjaya jugak memujuk dia..yahuuu...
mampoih la kan...aku ni jenis suka laut...suka swimmin...snokerling...and maybe InsyaAllah nnt nk amek licence diving...erkk?!
tapi wut d heck la dia ni plak xsuka...kata belengas la mandi laut..wut de kan?
sapa org pulau ni sebenaqnya...
bru ja aku nk sponsor honeymoon kt phuket nnt......
siap sebelum smpai kt miami beach tu kan dia bleh cakap kat aku...
"i tgk...kalau pantai ok..xdak selut..clear..i mandi"
"yelah2..abeh tu sapa nk wrestling ngn i dlm ayaq tu nnt?!"
"u lompat la sorg2"
apake banggang la dia ni...
lepas setting smua...makanan n amek port yg teduh sket...pas dia londeh2 seluaq tinggai seluaq pendek dia...
alih2 dia dlu yg p masuk dlm laut tu...

oiiiii....ke main hang kan...
aku dok ajak hg dua bulan dah hang xdak pun kesedaran nk mai beriadah n swimming ngn aku...
bila da smpai...hang yg over kan...kan?

ni la hat yg over sgt tu

podahhh

tu dia tu....
todiaaa
over dri aku...




ni hat aku msak...
butterscotch cheese cake tu ja aku msak kt tesco

kasik up close sket sambai udang petai tu...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png