Agoda


Thursday, September 8, 2011

meluat...aku pang satg jangan tnya psai pa


Paling aku benci orang yang asik nk show off tak kena gaya…
Euhhh please la…nk show off pun stakat hang sendri pun tak kompem lgi hang dapat ka x menda tu tapi lebeh2 mcm haram…
Contoh scenario:
Tgah aku dok sembang psal camera and discussed about photography and cam’s accessories….
“erm kawan I pun ada jugak camera ..penuh satu beg tu accessories dia”
Motif?
Nmpak tak apa yg aku dok rsa menunggai( muntah) sgt…
Apa kena mengena hang dan kawan hang dalam cita kami?
Heeee….
Meluat la….
Pastu dok wat desperado nk berlaki sgt apa kes?
Relax la..hg pun muda lgi…bukannya umoq tu cecah 40 dah dok gatai gedik semacam dok mncari laki sana sini…
Taste tak mau kalah…nk yg ada keta import ja…cehhhh sadis siot perangai hang ni…ingat dengan keta tu leh wat hg bahagia sgt ka…tlg la jangan la duk tunjuk sgt tahap ke-desperado hang kat orang..malu haihhh…..
Kalau keta import tu evo-lancer ka…audit t sport ka…mmg aku heran la jantan mana lah yg banggang sgt boleh sangkut kat hang….haishhh……
Tolong lah….
Makin lama aku tgk perangai n ayat2 dari mulut hang..makin meluat plak…

p/s:kepada yg berkenaan kalau terbaca n tersedaq diri hang tu yg diperkatakan…bwak2 la insap…nyampah aku ngan kawan2 yg len nk dengaq cita hang n tgk ke-desperado hang tu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png