Agoda


Thursday, August 4, 2011

jeng jeng jeng

heppy kan bunyi aku kt entri tu...
mau tak heppy..jurulatih ksygan da smpai...
so leh la aku beraya dgn nya dsamping familia n tunang tersayang...

tp kan aku jdi x berapa nk heppy bila ank2 buah aku xleh nk beraya...
aku hrap2 sgt depa akan shutdown plant for 3 days...
boleh la kami2 yg lemau n lemah ni beraya dgn heppy...
kalau xmau shutdown pun pnya psai hampa lah...
kami nk raya jugak!
setakat bg insentif rm200 for two days for 12 hrs shift is not worth it rite?!
ahhhh...benci lah....
i was like...sorry guys...there's nothin i can do bout dis matter...
just pray...hopefully bila smua production members xmau mai keja..diorg akan setuju shutdown~~
(sambil dok tadah2 tgan aku ni)
eventho aku ni normal....cuti 3 hri..boleh amek cuti isnin n jumaat tu...
but stil aku rsa tak sedap hati la kan...
tak gamak plak doo..aku sedap2 raya...diorg mati2 bkerja....
A BIG NO NO..OK!
aku rsa semak perut sgt!

apapun....layan la gmbaq2 ni dulu yaaa.....



nasib la jurulatih ksyangan da ada..so bila aku tension ngn keja..aku tgk dia..aku senyum la..ohh ni hasil titik peluh aku kerja selama ni...
hahaha...waklu kan!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png