Agoda


Sunday, July 17, 2011

apa nk buat?

skrg ni tgh dok boring kt production line
so aku tak tau nk watpa..
sambil tu dok blogwalking ke mana hala ntah
tetiba aku terbukak la blog aku ni
mak aihhh
bersawang beb....
disebabkan line stop,aku jd mcm boring
so mood nk berblogging tetiba mencanak2 tanpa diduga
dan tetiba terhalang 20 mins yg lepaih dek gara2 aku lupa yg HPLC aku yg tgh benggong tu aku lupa nk tgk...
okei now da setel
so sambung blik...
tajuk entri hr ni mcm ntah apa2 dan ngarut kali bak kata membe aku dlu..kash...
"alia..ko ni ngarut kali"
mai kt aku x psai2 kata aku ngarut kali kan..
membe aku mmg smua mcm tu..smua brperangai agk boyan n batak...
ohh..rindunya aku kt hampa smua...

apa pun...
yg penting blik ni aku nk p kedai ane' tu n beli limau nipis..
n buat ayaq...simpan dlm peti ais...
blik umah dr keja leh minum puas2...
motif?!
nk kuruih la weiii....
hahahaha...
jenuh 5 thun minum tnpa henti pun belom tentu kuruih...
kan!
ewahhh lg suka angguk nmpk...
aku panggg kan...
ok lah..babai...



lamb shank la..

beef steak bgai

minum ayaq limau sepuloh thun pun belom tentu kuruih!

xpa giatkan shake2,alia-chan...
gambate ne~~~



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png