Agoda


Sunday, July 31, 2011

1st Ramadhan

Salam to all....

sebagai seorang muslim marilah kita meningkatkan amalan kita...
ingat tym2 bulan posa ni reward dia 70x ganda tu...
xmau lg ka?
tym2 bulan posa ni lah elok bersedekah apa yg patut...
pegang Quran blik...bca2 apa yg patut ya...
(dis is reminder to myself!)
apa pun....
Selamat mnyambut Ramdhan to all
bersama2 lah kita mngejar apa yg patut
(perlukah ayat aku se-skema ni?!uhhh...wuteva...)

Sekian,
Wassalam

Tuesday, July 26, 2011

moment..

dah lapuk da gmbaq ni...
but i stil love it!

Monday, July 25, 2011

i need a vacation....again!

i need a vacation again....
but not indon anymore...
i can't stand their culture and their food...
duhhh...
perhaps phuket again?!
yehaa






Sunday, July 17, 2011

apa nk buat?

skrg ni tgh dok boring kt production line
so aku tak tau nk watpa..
sambil tu dok blogwalking ke mana hala ntah
tetiba aku terbukak la blog aku ni
mak aihhh
bersawang beb....
disebabkan line stop,aku jd mcm boring
so mood nk berblogging tetiba mencanak2 tanpa diduga
dan tetiba terhalang 20 mins yg lepaih dek gara2 aku lupa yg HPLC aku yg tgh benggong tu aku lupa nk tgk...
okei now da setel
so sambung blik...
tajuk entri hr ni mcm ntah apa2 dan ngarut kali bak kata membe aku dlu..kash...
"alia..ko ni ngarut kali"
mai kt aku x psai2 kata aku ngarut kali kan..
membe aku mmg smua mcm tu..smua brperangai agk boyan n batak...
ohh..rindunya aku kt hampa smua...

apa pun...
yg penting blik ni aku nk p kedai ane' tu n beli limau nipis..
n buat ayaq...simpan dlm peti ais...
blik umah dr keja leh minum puas2...
motif?!
nk kuruih la weiii....
hahahaha...
jenuh 5 thun minum tnpa henti pun belom tentu kuruih...
kan!
ewahhh lg suka angguk nmpk...
aku panggg kan...
ok lah..babai...



lamb shank la..

beef steak bgai

minum ayaq limau sepuloh thun pun belom tentu kuruih!

xpa giatkan shake2,alia-chan...
gambate ne~~~



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png