Agoda


Friday, June 17, 2011

Apa pun tak boleh

Hari ni hari jumaat...
Slalunya org kalau hr jumaat ja akn heppy...
Tp aku takk..sbb slalu duk kena reja kn hr sabtu...
Tp hari ni aku nk lompat laju2..
Pastu bergegaq satu penang ni trus tsunami..
Sbb nya aku xmau mai reja esk...
Sbb kan...
Mama pun dok perli baekkk pnya kat aku...
Amboiii reja smpai xreti nk blik umah ka acik...
So hr ni aku blik la jgk..ngn depa..sbb angah mama n adik mai jln2 kt png...
So nnt depa trus mai amek aku..
Yahuuu..xpyah aku ssh2 nk drive..
Sbb aku ni xsuka betoi la drive sorg2 blik kdah....
So kira aku amek kesempatan jugaklah ni....apa kan daya....
Alang2 kan...
Oklah...aku da over xcited nk blik ni...esk aku nk lenjan keta sapa kt jitra nuu...
Nk kuaq jln2 xdak keta plak...
Ok aku xmau xcited lebey2 sbb period aku ni duk kuaq mbuak2...
Oklah...
Tepat kul 7 aku nk cargasss kuaq dr kilang ni...
Yahuuu....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png