Agoda


Monday, May 30, 2011

pinky nya kau

euwwwhhhh
alia..pink?
wut d la kan....
aku ni dah la terkenai ngn kaler ijau aku dr zmn blajaq dulu...
alih2 tymm tunang pkai kaler pink...
auwww...nyampah nyah tgk kau pkai kaler pink
sweet tak hengat...
eksheli...aku da slamat pun brtunang 3 minggu yg lepas...
tp br hr ni nk update..
sorry la...
da brsawang gila blog ni...
ni pun curi2 update kt production ni...
nmpk kt boss mati aku
nk update kt umah..smpai umah ja kui 10 mlm..
nk mandi lg..bla bla bla...
mna la nk dan kn...
selamat mlm ja la...
bantai ngn tilamm dok menari2 suh aku tdoq ngnn depa...
keja plak kdg2 smpai hr sabtu...
gila dak aku...
half way la...
aku pun xtaw kenapa aku mcm jd workaholic...
aiyooo....
dlu pnya la pemalaih nk stadi...
kat2 nk final ja stadi...
yg rajen..wat esaimen...wat report ja...pastu fb...
lani pun rajen gak fb..tp kot fon ja lah
xsama kot on9 kt fon ngn kt pc...
tgkk...aku pnya la brletiaq pjg bila sekaLi mnjengah ke belog aku ni...
aiyooo.....
xpa...
apa pun...aku skrg ni da selamat mnjadi tunangan kepada en tunang trsyang...
EN AMIR MOHAMMAD FIRDAUS BIN OMAR....
tgk2 la gmbaq2 aku kt bwah ni...
kalau rsa nk muntah...sila la muntah...
sbb aku tau bila aku pkai kaler pink nmpk aku sweet2 n innocent gitu...
smua ank buah aku yg tgk gmbaq aku rsa nk muntah x pcya nmpk aku gila pnya innocent...
depa selalu dok nmpak aku kasaq gedehaq...brgaduh ngn org kt dlm production ni merata...
tetiba nmpk pkai pink...mcm auwwww....
kak alia ker ni?
demyu guys...hahaha....





2 comments:

  1. uisk,, dlm pada curi2 update blog, dan lagi boh gmbq noh! heheh.. :P

    ReplyDelete
  2. dan2...
    mst dan
    gmbaq brtunang ada kt dlm laptop company...
    hahahaha...
    idup ni kena smart...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png