Agoda


Thursday, July 1, 2010

Dating-Day 2

ermmm
mcm ni la kalo jauh dr mr bf kan...
mcm dating sthun sekali ja rsa...
pdahal leh kata tp2 bln jmpa
dlu len la msa dia pnya project kat melaka...rsa heaven ja
huhu
skrg ni...arghhh!
tp xpa..prektikel kt kedah jer pon...
kan nya jauh ngn penang..ag pon dia slalu gak trun changloon, his bro's house...
so senang la nk dating slalu2 pasni


dating kt mana lg....tmpt biasa la...haishhhhhh

4.45pm:arrived Queensbay....jln2...survey adiah bday for me...msuk Guess...mcm nk watch ag...tp pattern dia mcm yg aku pkai skrg...so i say No to him...stick wif my decision....nk jugak yg org kt amir hr tuh..hehehe....mula2 tu kunun nk makan ice cream la kat Hagen Dazs(betoi ka spelling dia mcm ni..tp mcm mbzir ja), i msuk la stage, usha kabuki brush dia...erkkk...mahai...xdak duet..duet mara x msuk ag...so kuaq la blik dgn muka hampa..haha...
terus p kt amir kt JCo...makan yogurt kt JCo lg sedap....ermmm...topping pun enak2 bangat....
suka gila kot....first tym makan n kinda jakun!hehe...



nmpk sedap kan?mmg sedap pon!!

dis one is mine..single pnya..si dia pnya double



pastu lepak JCo kami jalan kuaq n nmpk la satu kedai yg aku tersgt la xcited nk msuk!POH KONG....nid i say more?hihihi....
p la masuk POH KONG kan...then cr la cincin yg aku berkenan d hati...as for reference utk amir...(so..da tau ka apa adiah bday yg i mintak?..heeee)....
ermmmm.....y x beli kat poh kong ja?jwapannya kalo kt kedai mas kt luaq tu mcm kedai emas salmah ka harga dia xdak la semahai kt poh kong...
so design amir da tau....size pon dia da tau...
cant wait..hahaha...wink2...

pastu jln2 ag....
jln2 ag....
then amir decide nk p mkan...
dia tnya nk Nandos x?
then aku ckp...aku ska sgt Nandos...
prefer Kenny Rogers la...
mayb peri2 sauce tu just not for me...
hehehe
then kami pon masuk la KR...
msing2 mkn mcm apa ja...
tu la kami...
mkn ja keja....
hissshhhhh....
bila makan sket n x abeh(nnt amir kata xpyah la nk ni.....tp bila gemok mcm ni dia dok bising...haishhh...padahai dia yg dok bwak p makan...makan n makan...salah sapa ni?)








pastu jalan2 kat bwah tu..
msuk perfume shop....
kt cni ada gak la dia juai cosmetics yg trial pnya mcm lancome la..skII la...clinique la..bla2
kebetulan ada yg travelling pnya moisturizer gel clinique..aku pon trus grab la...mlas kan nk bwak yg bsau2 nya p merata...pkai yg kecik tu senang....
then kami pon jalan2 ag...smp boring da sbb asik dok mai dating kt cni ja!


pastu kami decided nk p karok....
ok....p la karok....smp dekat kul 10.15 mcm tu kami pon blah p layan char kuey tiaw parit
char kuey tiaw parit ni located kt traffic light bayan baru...kt flat bayan baru...
ni kiranya port aku dok layan CKT dr zaman aku dok keja kt penang lg...
best....mavelesss....dif people will kol it dif name...
amir pggil CKT taik burung...me pggil CKT parit while abg mie panggil CKT ganja...
bykkan nama dia...
sapa2 yg dok penang mst tau pnya tempat ni....
kira otai CKT lani....

lepak smp la 11.10....
sedey...
now its time to go home~~~
benci~~~
sedey~~~~~
sbb nk kena blik dah
huhhhhhhhhhhh.....

apa pon syg...tenkiu so much ya.....

p/s:ilysm, amir mohammad firdaus bin omar


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png