Agoda


Tuesday, June 22, 2010

my fav singer

okei la...
sj nk ngarut sket...
leona lewis?korg kenai dak?
suka kot sora dia
strt ngn lagu dia 1st2 fames dlu...
bleeding love kan...
tym tu plak kan aku duk menaruh perasaan kt en amir...
tp dia lgsg wat tak tau kt aku...
(adoi...nnt dia bca entry ni mst dia dok gelak2 n senyum2...cece...malu ka syg?..then dia akan ckp dlm hati...budus...hahaha...i noe u very well la dear...)
so mmg feeling la bila dgaq lgu tuh
mmg bleeding abeh la jantung aku...
haha...
kena plak lagu tuh best sora dia plak sedap...
power kan...
kan...
first2 aku tgk vclip dia..aku mcm ishkkk
dia ni mcm alicia keys la..tp bukan
leona lewis?!!
sapa tu leona lewis...
then br aku tau dia ni bintang realiti tv kt UK nuh...
X factor kan...
korg bygkan lah...
umoq sama ngn aku ja pon tp da ada mcm2...
jeles2
xpa...nnt aku pon ada gaks la mcm2...
rezeki msg2 lah alia...
sabaq ya...
ni la sket profile dia....
ehh mcm oh artis plak...
no no...bukan ya..
tp teruja ja nk ltak profile dia..hehehe

Leona Lewis Personal Fact (http://www.aceshowbiz.com/celebrity/leona_lewis/profile.html)


Birth Name

Leona Louise Lewis

Birth Date

April 03, 1985

Birth Place

Islington, London, England, UK

Height

5' 7"

Nationality

British

Education

  • Attended Ambler Primary School in Finsbury Park
  • Attended Sylvia Young Theatre School
  • Attended the BRIT School
try la donlod full album dia...berbaloi2 beb..kalo lg baguih p beli album dia trus...


she can sing very well...so envy...sya hnya bleh msuk AF sja...bley jd ratu karok saja~~
cantek kan...sapa2 leh ajaq tak mcm mana nk make up natural mcm ni?
ajaq sat weh...

nk rambut mcm ni~~
tp kompem en amir tak bg lagi dah perm rambut
nnt dia ckp mcm bulu %$^&(demyu)

cantek kot kan rmbut mcm ni...
xkira raya thun ni nk wat rmbut mcm ni...
okei en amir...jgn marah naaa....

p.s: 2 en amir...ilysm

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png